Website laten maken?

Nu tijdelijk met 10% korting op het totaalbedrag

Jouw website ontwikkeld door vakmensen met de beste tools!

Een website moet natuurlijk wel beheerbaar zijn. Een CMS (Content Management System) zorgt ervoor dat deze makkelijk in beheer is wat ervoor zorgt dat jij als klant heel makkelijk en snel jouw teksten en foto’s op jouw website kunt aanpassen. Wij ontwikkelen websites in verschillende CMS’en, een voorbeeld is WordPress. WordPress is het bekendste CMS op de markt en zeer betrouwbaar. Met WordPress kunnen wij alles realiseren. Wanneer wij aan de slag gaan met het maken van jouw site, bouwen wij deze precies zoals je voor ogen hebt en zo weet je zeker dat je krijgt wat jouw bedrijf nodig heeft! 

				
					console.log( 'Door een CMS heb jij niks te maken met dit soort moeilijke codes' );
				
			

Een website die op ieder apparaat shined!

Websites die Aphelos bouwt zien er natuurlijk stralend uit, maar het aantal mobiele gebruikers is in de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Zo bezoekt 45,48% van de bezoekers de door ons ontwikkelde website deze via de mobiel, tegenover 50,26% op de desktop. Die opmars van mobiel zal alleen maar doorzetten. Doordat een mobiel steeds vaker wordt gebruikt moet je site er ook op mobiel keurig uitzien. Dit kunnen wij voor je doen, door onze ervaring kunnen wij uw website op zowel mobiel, tablet en computer laten shinen! 

Een website die conversies moet verhogen!

Een website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook nog eens goed functioneren. Wat we hiermee bedoelen is dat een bezoeker een klant moet worden. Dit is op veel verschillende manieren te realiseren. Hoe meer bezoekers hoe meer resultaat…. toch? Helaas is dit niet helemaal waar. Vanuit onze ervaring kunnen we je precies vertellen wat online goed werkt, hoe het in de praktijk op jouw website toegepast kan worden en waarom het op deze manier werkt. Door goed te kijken naar jouw doelgroep kunnen we hierop inspelen en ervoor zorgen dat een bezoeker een klant gaat worden.

Alles onder één dak bij Aphelos!

Niet alleen bouwt Aphelos jouw website, wij onderhouden hem ook zorgvuldig. Door dat Aphelos zijn eigen server in beheer heeft kunnen wij jou de optimale snelheid bieden voor de site. Een website onder één dak, dat wil jij toch ook? Volledig ontzorgd worden doormiddel van hosting, onderhoud en andere zaken die bij een site komen kijken! Bij Aphelos bieden we verschillende webhosting pakketten, wij raden altijd aan om een managed webhosting pakket te kiezen, wij beheren alles voor jou en zorgen dat ook de kleinste dingen worden opgelost binnen no time!

Nu tijdelijk 10% korting op het complete bedrag!

Websites zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Ze bieden de mogelijkheid om je product of dienst online aan te bieden en zo klanten wereldwijd te bereiken. Toch merken wij dat sommige bedrijven hier nog totaal geen gebruik van maken. Dit komt vaak omdat ze niet goed weten hoe ze hier gebruik van moeten maken of ze vinden het bouwen van een website te duur. Om deze investering toch betaalbaar te houden, biedt Aphelos 10% korting op het complete bedrag van de website en webhosting (1 jaar).