Wanneer kiezen voor managed webhosting?

Managed webhosting is perfect voor iedereen die zijn of haar website wil laten groeien zonder zich druk te hoeven maken over de technische kant ervan! Met managedhosting heb je alle voordelen van een professionele hostingoplossing, maar hoef je geen rekening te houden met onderhoud of updates.

Wat is het grootste verschil tussen normale webhosting en managed webhosting?
Managed webhosting is wanneer je hosting afneemt bij een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het beheer van je website. Dit houdt in dat zij verantwoordelijk zijn voor alle updates, back-ups en veiligheid van je website. Normale webhosting is wanneer je dit niet afneemt en zelf verantwoordelijk bent voor alle updates, back-ups en veiligheid van je website. Normale webhosting is goedkoop en je kunt het zelf regelen. Je moet dan wel weten hoe je een website bouwt en wat de risico’s zijn. Met managed webhosting wordt alles voor je geregeld, maar is ook duurder. Wanneer kies je wat? Dat hangt af van of je veel tijd wilt besteden aan de hosting van jouw website of niet.

Deel dit bericht

Andere artikelen

Wordpress

De voordelen van WordPress

WordPress is het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. Dit komt doordat WordPress eenvoudig in gebruik is en veel mogelijkheden biedt. Eenvoudig in

Webhosting

Wanneer kiezen voor managed webhosting?

Managed webhosting is perfect voor iedereen die zijn of haar website wil laten groeien zonder zich druk te hoeven maken over de technische kant ervan!