Waarom kiezen voor het laten maken van een website

Een website of webshop laten bouwen is tegenover een zelfbouw website een goede keuze. Hier zijn de kwaliteitsverschillen, conversieverschillen en wat als mijn website kapot is, wat moet ik dan doen?

Kwaliteitsverschil
Eén van de grootste voordelen van het laten bouwen van je website door professionals, is dat je verzekerd bent van hoge kwaliteit. Je ontvangt altijd eerst een voorstel op maat waarin alle mogelijkhedes wordengeïllustreerd. Zo ben je ervan verzekerd dat alles naar wens wordt uitgevoerd en blijft jouw site up-to-date met de laatste technologische ontwikkelingingen. Bovendien weet je zeker dat alle functies die belangrijk voor jou zijn ook daadwerkelijk ingebouwd worden in de site. Niet voor niets geven veel bedrijven de voorkeur aan het inhuren van specialistisch webdesigners boven het inrichtenvan hun site via doe-het-zelver websites zoals Wix of Jimdo!

Conversie verschil
Eén ding is wel duidelijk; websites die door professionals gebouwd zijn leveren vaak beter resultaat op qua conversie dan sites die door particulieren gemaakte websites in samenspraak met gratis softwarepakketten zoals Wix of Jimdo! Dit blijkt uit diverse onderzoekenaangaande ditzelfde onderwerp. Professionelewebsites presteren namelijk beter binnen verschillende soorte branches en sectoren dan doe-het -zelverwebsites; ze converteren tot wel driemaal sneller!

Wil je een website laten bouwen, maar weet je niet waar te beginnen?
Aphelos is dé specialist in het bouwen en beheren van websites. Wij helpen je graag verder, ook wanneer er iets niet werkt of aangepast moet worden. Bij Aphelos kun je terecht voor alle soorten websites: van simpele website tot uitgebreide webshop. Ook kunnen wij jouw huidige website optimaliseren of vernieuwen. Daarnaast biedt Aphelos ook hosting aan. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden die we bieden en denken met jou mee over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Deel dit bericht

Andere artikelen

Webhosting

Plesk webpaneel

Plesk is een populair paneel om hosting te beheren. Waarom? Hieronder volgen enkele voordelen van Plesk Eenvoudig in gebruikPlesk is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor

Wordpress

Een WordPress website laten maken!

Wil je ook een website laten maken? WordPress is het ideale CMS om dit te doen! Aphelos heeft al meerdere websites mogen realizeren in het