Waarom je website hosten bij Aphelos

Webhosting is cruciaal voor elke onderneming. Niet alleen omdat het de online identiteit van je bedrijf weerspiegelt, maar ook omdat het een belangrijk onderdeel is van je online strategie. Je website draait immers om de bezoeker en die moet zo goed mogelijk worden bediend. Daarom kiezen steeds meer ondernemingen voor webhosting bij Aphelos, dankzij onze goede support en door onze krachtige servers uitgerust met litespeed webserver en quic.cloud cdn.

Litespeed webserver
Onze litespeed webserver zorgt ervoor dat je website supersnel laadt, waardoor bezoekers niet lang hoeven te wachten voordat ze iets kunnen doen of zien op je site. Litespeed is één van de snelste webservers ter wereld en daar profiteer jij als klant van! Bovendien garandeert litespeed betrouwbare prestaties, wat essentieel is voor een succesvolle website.

Quic.cloud cdn
Quic.cloud is een cdn (content delivery network) die je website sneller laat laden, doordat de content verspreid wordt over meerdere servers wereldwijd. Hierdoor zal je bezoeker minder lang moeten wachten op het laden van pagina’s en foto’s, wat voor een betere gebruikerservaring zorgt. Daarnaast biedt quic.cloud ook bescherming tegen ddos-aanvallen en andere online bedreigingen.

Deel dit bericht

Andere artikelen

Webhosting

Wanneer kiezen voor managed webhosting?

Managed webhosting is perfect voor iedereen die zijn of haar website wil laten groeien zonder zich druk te hoeven maken over de technische kant ervan!

Shopify

Alles wat je moet weten over Shopify

Shopify is één van de meest populaire e-commerce platformen ter wereld. Het is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij het starten, beheren