Hoe voeg je een blog toe in WordPress?

WordPress is het bekendste CMS om websites, webshops en webapplicaties mee te bouwen. In deze blog kun je lezen hoe je in WordPress blogt en hoe je foto’s en teksten toevoegt.

Je begint met het aanmaken van een nieuwe post door op ‘nieuw’ te klikken in de linker menubalk. Voer vervolgens de titel van je bericht in het veld ‘Titel’ in, en schrijf vervolgens jouw bericht in het veld ‘bericht’. Om afbeeldingen of video’s toe te voegen, druk je op de knop ‘Media toevoegen’. Vervolgens selecteer je het bestand dat je wilt uploaden vanaf jouw computer. Je kunt ook direct embedden (invoegen) vanaf YouTube of Vimeo door simpelweg de url ervan toe te voeggen bij het invoerveld voor afbeeldingen/video’s. Teksten schrijven doe je net als normaal in Word; hiervoor hoefje geen code snippets of HTML tags aan te passen! Als laatste zorgje er dan voor dat alle informatie juist is ingevuld onder en de categorie klopt. Wanneer je op publiceren klikt kun je hem onmiddelijk publiceren, of inplannen op een datum! Wanneer je de keuze hebt gemaakt is jouw bericht online!

Lukt het niet? Neem contact met ons we helpen je graag verder!

Deel dit bericht

Andere artikelen

Webhosting

Wanneer kiezen voor managed webhosting?

Managed webhosting is perfect voor iedereen die zijn of haar website wil laten groeien zonder zich druk te hoeven maken over de technische kant ervan!