Website laten maken?

Een website die online presteert!

Aphelos bouwt websites die klaar zijn om online te presteren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zijn onze sites up to date en zijn ze klaar om online te shinen! Wil je een nieuwe website laten maken? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Een website die makkelijk te beheren is!

Een website moet natuurlijk wel beheerbaar zijn. Een CMS (Content Management System) zorgt ervoor dat een website makkelijk in beheer is wat ervoor zorgt dat je als klant heel makkelijk en snel je teksten en foto’s op jouw website kunt aanpassen. Wij ontwikkelen websites in WordPress. WordPress is het bekendste CMS op de markt en zeer betrouwbaar. Met WordPress kunnen wij alles realizeren. Wanneer wij aan de slag gaan met het maken van jouw website, bouwen we het precies zoals je voor ogen hebt en zo weet je zeker dat je krijgt wat jij nodig hebt!

Alles onder een dak bij Aphelos!

Niet alleen bouwt Aphelos jouw website, wij onderhouden hem ook zorgvuldig. Door dat Aphelos zijn eigen server in beheer heeft kunnen wij jou de optimale snelheid bieden voor de site. Jouw website onder een dak dat wil jij toch ook? Volledig ontzorgd worden doormiddel van hosting, onderhoud en andere zaken die bij een site komen kijken! Bij Aphelos bieden we verschillende webhosting pakketten, wij raden altijd aan om een managed webhosting pakket te kiezen, wij beheren alles voor jou en zorgen dat ook de kleinste dingen worden opgelost binnen no time!

24/7 support per telefoon, email en whatsapp!

Alle websites, webshops en webapplicaties die Aphelos bouwt worden op maat gemaakt, zijn uniek en geschikt voor de toekomst. Aphelos is een betrouwbare partij om je website, webshop of webapplicatie te laten bouwen en wanneer jij groeit, zullen wij met je mee groeien en je altijd blijven ondersteunen.

Veel gestelde vragen

Alle websites en webshops die Aphelos bouwt zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk alle teksten, foto’s en producten kunt aanpassen of toevoegen! Mocht dit niet lukken ondersteunt Aphelos je hier graag bij. 

Na dat je website, webshop of webapplicatie is opgeleverd is het doorvoeren van wijzigingen nog altijd mogelijk. Voor kleine aanpassingen sturen wij geen losse facturen, dat zit bij de service. Indien je vaak aanpassingen wilt laten doen, of grote aanpassingen kan het uurtarief van €27,50 excl. in rekening gebracht worden.

Het hosten van een website, webshop of webapplicatie zit er niet bij, wij kunnen dit wel voor je doen. Wij bieden diverse hostingpakketten aan die allemaal geoptimaliseerd zijn voor snelheid. Lees er meer over!