Webshop laten maken?

Een webshop die online presteert!

Aphelos bouwt webshops die klaar zijn om online te presteren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zijn onze webshops up to date en zijn ze klaar om online te shinen! Wil je een nieuwe webshop laten maken die niet achterblijft tegenover die van de concurrent? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder! Wij zorgen ervoor dat je webshop écht verschil maakt!

Een webshop die makkelijk te beheren is!

Een webshop moet natuurlijk wel beheerbaar zijn. Een CMS (Content Management System) zorgt ervoor dat een webshop makkelijk in beheer is wat ervoor zorgt dat jij als klant heel makkelijk en snel je teksten, foto’s en producten op je website kunt aanpassen of toevoegen. Wij ontwikkelen webshops in Shopify en WordPress. Beide platformen hebben zijn eigen voor en nadelen. Afhankelijk van de wensen en het doel van jouw webshop gaan we kijken welk CMS er het beste bij zal gaan passen. Daarna gaan wij aan de slag met het maken van jouw webshop, wij bouwen de webshop precies zoals je voor ogen hebt en zo weet jij zeker dat je krijgt wat je nodig hebt!

Alles onder één dak bij Aphelos!

Niet alleen bouwt Aphelos jouw website, wij onderhouden hem ook zorgvuldig. Doordat Aphelos zijn eigen server in beheer heeft kunnen wij jou de optimale snelheid bieden voor de site. Jouw website onder één dak, dat wil jij toch ook? Volledig ontzorgd worden doormiddel van hosting, onderhoud en andere zaken die bij een site komen kijken! Bij Aphelos bieden we verschillende webhosting pakketten, wij raden altijd aan om een managed webhosting pakket te kiezen, wij beheren alles voor jou en zorgen dat ook de kleinste dingen worden opgelost binnen no time!

24/7 support per telefoon, email en whatsapp!

Alle websites, webshops en webapplicaties die Aphelos bouwt worden op maat gemaakt, zijn uniek en geschikt voor de toekomst. Aphelos is een betrouwbare partij om je website, webshop of webapplicatie te laten bouwen en wanneer jij groeit, zullen wij met je mee groeien en je altijd blijven ondersteunen.

Veel gestelde vragen

Alle websites en webshops die Aphelos bouwt zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk alle teksten, foto’s en producten kunt aanpassen of toevoegen! Mocht dit niet lukken ondersteunt Aphelos je hier graag bij. 

Nadat uw website, webshop of webapplicatie is opgeleverd, is het doorvoeren van wijzigingen nog altijd mogelijk. Voor kleine aanpassingen sturen wij geen losse facturen, dat zit bij de service. Indien u vaak aanpassingen wilt laten doen, of grote aanpassingen wilt laten doen, kan het uurtarief van €27,50 excl. BTW in rekening worden gebracht.

Het hosten van een website, webshop of webapplicatie is niet inbegrepen. Echter kunnen wij dit wel voor u doen. Wij bieden diverse hostingpakketten aan die allemaal geoptimaliseerd zijn voor snelheid. Lees er meer over!