Webapplicatie laten maken?

Een webapplicatie om processen te versnellen!

Een webapplicatie is een computerprogramma die is uitgevoerd in de vorm van een interactieve website. Aphelos bouwt daarmee webapplicaties die uw processen zullen versnellen! Een webapplicatie is via het internet en een webbrowser altijd bereikbaar en zo ook overal te gebruiken. Ook zijn webapplicaties makkelijker uit te breiden en door te ontwikkelen dan normale applicaties.

Een webapplicatie die het verschil maakt!

Webapplicaties hebben ieder zijn eigen doeleinden en zijn daarom ook altijd anders. Webapplicaties worden onder andere gebruikt om taken tijdens het werk te digitaliseren of gemakkelijker te maken, waardoor die ene taak niet meer zo tijdrovend is! Aphelos zorgt ervoor dat de webapplicatie precies doet wat jij nodig hebt! Door gebruik te maken van Laravel, WordPress en PHP kunnen wij verschillende soorten webapplicaties realiseren! Verder moet de webapplicatie natuurlijk ook nog eens overzichtelijk en mooi zijn. Tot slot zorgen wij door gebruik te maken van een goede styling zoals bijvoorbeeld TailwindCSS ervoor dat er een mooie webapplicatie met de nieuwste technologieëen wordt gebouwd.

Een laravel webapplicatie!

Laravel is een framework dat gebouwd is in PHP en tevens veel gebruikt wordt. Doordat laravel nog krachtiger en veiliger is, kun je hiermee complexe en schaalbare webapplicaties inbouwen. Doordat laravel constant door ontwikkelt is dit ook nog eens toekomstbestendig. In laravel zijn er eindeloze opties te bedenken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een wordpress webapplicatie!

WordPress is het meest bekende CMS dat op de markt is. Daarnaast zijn webapplicaties in wordpress de ideale oplossing. Heb jij bijvoorbeeld al een wordpress site? Laat ons er een webapplicatie in realiseren en je bent ready to go! Maar ook vanaf nul kunnen we jouw website in combinatie met een webapplicatie realiseren. Van een boekingssysteem van een hotelkamer tot een afspraaksysteem voor bij de kapper. WordPress heeft zoals je ziet veel opties, maar een ander groot voordeel wat WordPress met zich mee brengt zijn de ontwikkelingskosten. Doordat het CMS er al staat is het goedkoper dan een volledig custom maatwerk applicatie.

Een php webapplicatie!

PHP is een bekende programmeertaal om webapplicaties in te bouwen. Dit komt doordat PHP voor webapplicaties die niet al te groot zijn, erg efficiënt is. Heb je al een bestaande website? Wij breiden deze graag uit met een webapplicatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

2
2

Alles onder één dak bij Aphelos!

Niet alleen bouwt Aphelos jouw website, wij onderhouden hem ook zorgvuldig. Doordat Aphelos zijn eigen server in beheer heeft kunnen wij jou de optimale snelheid bieden voor de site. Jouw website onder één dak, dat wil jij toch ook? Volledig ontzorgd worden doormiddel van hosting, onderhoud en andere zaken die bij een site komen kijken! Bij Aphelos bieden we verschillende webhosting pakketten, wij raden altijd aan om een managed webhosting pakket te kiezen, wij beheren alles voor jou en zorgen dat ook de kleinste dingen worden opgelost binnen no time!

24/7 support per telefoon, email en whatsapp!

Alle websites, webshops en webapplicaties die Aphelos bouwt worden op maat gemaakt, zijn uniek en geschikt voor de toekomst. Aphelos is een betrouwbare partij om je website, webshop of webapplicatie te laten bouwen en wanneer jij groeit, zullen wij met je mee groeien en je altijd blijven ondersteunen.

Veel gestelde vragen

Alle websites en webshops die Aphelos bouwt zijn tevens voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Daarmee zorgt Aphelos ervoor dat u gemakkelijk alle teksten, foto’s en producten kunt aanpassen of toevoegen! Mocht dit niet lukken, dan ondersteunt Aphelos u hier graag bij!

Nadat uw website, webshop of webapplicatie is opgeleverd is het doorvoeren van wijzigingen nog altijd mogelijk. Voor kleine aanpassingen sturen wij geen losse facturen, dat zit bij de service. Indien u frequenter aanpassingen wilt laten doen, of grote aanpassingen wilt laten maken, dan kan het uurtarief van €27,50 excl. BTW in rekening worden gebracht.

Het hosten van een website, webshop of webapplicatie zit er niet bij, wij kunnen dit wel voor je doen. Wij bieden daarvoor diverse hostingpakketten aan die allemaal geoptimaliseerd zijn voor snelheid. Lees er meer over!